Ştrudel cu coacăze negre

shutterstock 1415749505 jpg jpeg

Încearcă următoarea reţetă de ştrudel! Coacăzele vor transforma desertul în cel mai aşteptat moment al mesei.

Ingrediente

  • 1 foaie aluat foitaj
  • 150 g coacăze negre
  • 200 g cremă de brânză
  • 120 g zahăr + 1 lingură
  • 2 ouă
  • 2 plicuri zahăr vanilat
  • coaja de la 1 lămâie bio

Mod de preparare 

Decongelezi foaia de aluat. Între timp, mixezi crema de brânză cu un ou, cu zahărul, coaja de lămâie şi zahărul vanilat. Desfaci foaia de aluat şi o tai în jumătate pe lung. Crestezi una din bucăţi pe mijloc. Aşezi bucata de aluat întreagă într-o formă de chec tapetată şi întinzi peste ea crema de brânză. Presari coacăzele spălate şi scurse, apoi aşezi deasupra foaia crestată. Ungi ştrudelul cu oul rămas bătut şi presari restul de zahăr. Dai ştrudelul la cuptor, la 180 °C, aproximativ 30 de minute, până se rumeneşte uşor.

FOTO Shutterstock.com 

Încearcă şi reţeta de Tort cu afine

Tort cu afine

shutterstock 1452678443 jpg jpeg


Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg