Tartă cu cireşe de iunie

tarta cu cirese de iunie jpeg

Deserturile cu aromă de vară sunt delicioase şi se pot pregăti din fructe proaspete, care le oferă un gust inedit. Încearcă o tartă cu cireşe de iunie, care te va cuceri de la prima degustare!

Ingrediente

1 aluat congelat de patiserie

500 g cireşe proaspete

3 linguri amidon

100 g zahăr tos

100 g nucă

zahăr pudră, pentru decor

frişcă, opţional

Mod de preparare

Laşi aluatul să se decongeleze. Îl întinzi într-o foaie de aproximativ 3mm grosime. Aşezi într-o formă specială de tartă, împingând marginile în interior. Înţepi cu o furculiţă, din loc în loc. Dai la cuptorul încins în prealabil la temperatură medie, pentru aproximativ 15-20 de minute sau până ce capătă o culoare aurie.

Speli bine cireşele şi le scoţi sâmburii. Amesteci cu zahărul, amidonul şi nuca mărunţită. Pui umplutura peste aluat, în tavă. Dai la cuptor pentru încă 30-40 de minute, la temperatură medie. Serveşti cu zahăr pudră şi frişcă, dacă vrei.

Sursa http://blog.kingarthurflour.com



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg