Tartine cu pepene galben şi frişcă

Un gust deosebit pentru o gustare delicioasă la amiază!
Ingrediente Pentru biscuiţi 250 g zahăr 230 g seminţe de susan 175 g făină 120 ml suc de lămâie 120 g unt
Pentru umplutură
300 g smântână pentru frişcă
150 g zahăr pudră
1 plic întăritor
½ pepene galben
50 g ciocolată rasă
Mod de preparare
Combini făina cu susanul şi zahărul. Adaugi sucul de lămâie şi untul topit şi amesteci până obţii un aluat asemănător celui de clătite. Îl dai la rece două ore. Iei cu o lingură aluat şi-l aşezi în tava tapetată. Dai biscuiţilor o formă rotundă şi îi bagi în cuptorul încins în prealabil, 5-6 minute, până capătă o nuanţă arămie. Cât timp sunt încă fierbinţi îndoi o treime din biscuiţi.
Baţi smântâna cu zahărul şi cu întăritorul de frişcă. Pui un strat de frişcă peste un biscuit, aşezi alt biscuit peste care pui miez de pepene galben, iar deasupra pui un biscuit îndoit şi o lingură de frişcă, presari ciocolată şi dai desertul la rece.