Tigaie cu ciuperci și spanac

tigaie cu ciuoerci si spanac jpg

Ingrediente

1 ou

3 albușuri

1 lingură parmezan ras

1 lingură brânză Cheddar rasă

1 vârf cuțit sare

fulgi de ardei iute, după gust

10 g praf de usturoi

1 vârf cuțit piper

2 ciuperci medii feliate sau ½ cutie ciuperci din conserve

½ ardei verde tocat

1 ceapă mică tocată sau 2 cepe verzi

1 linguriță ulei de măsline

1 cană spanac proaspăt

Mod de preparare

Bați oul și albușurile, și adaugi brânzeturile, sarea, piperul, fulgii de ardei și praful de usturoi.

Într-o tigaie de fontă, călești ceapa, ciupercile și ardeiul 4 minute, până se înmoaie, apoi adaugi spanacul și amesteci până se înmoaie și el. Pui amestecul de ouă cu condimente și o lași până ce obții consistența de omletă bine făcută. Poți alege și varianta la cuptor după ce ai mixat toate ingredientele. Tai felii și servești imediat.