Tigaie picantă cu amestec mexican

1 shutterstock 1680251350 jpg jpeg

Legumele congelate sunt un ingredient la îndemână în sezonul rece. Te scutesc şi de efort, iar combinându-le cu mirodenii şi carne prepari rapid o mâncare gustoasă.

Ingrediente

1 piept de pui fără piele şi os

100 g porumb dulce din conservă

1 ardei roşu congelat

100 g fasole roşie din conservă

200 g fasole verde congelată

100 g mazăre congelată

100 g ciuperci feliate din conservă

2 fire ceapă verde

1 morcov

2 linguri sos de soia

2 linguri ulei

1 lingură sos iute

sare

piper

Cureţi morcovul şi ceapa verde, le tai mărunt şi le căleşti în ulei câteva minute. Adaugi pieptul de pui tăiat cuburi şi îl prăjeşti până devine rumen. Pui fasolea verde şi ardeiul roşu tăiate, mazărea, torni sosul de soia şi găteşti la foc mare, 7-8 minute, anestecând des.

La final adaugi porumbul, fasolea roşie şi ciupercile bine scurse, torni sosul iute, condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi mai ţii pe aragaz 2 minute, până se întrepătrund aromele.

Decorezi preparatul cu verdeaţa preferată şi îl serveşti cald.

FOTO Shutterstock