Turnulețe de vinete cu parmezan

1 captura de ecran din 2019 08 05 la 15 44 39 png png

Alege vinete lucioase, închise la culoare și moi atât cât trebuie. Aceste legume sunt gustoase când au atins maturitatea. Trebuie totuși să ai grijă să nu fie chiar bătrâne, pentru că atunci au prea multe semințe.

Ingrediente:

2 vinete

busuioc, după gust

200 g mozzarella rasă

100 g parmezan ras

ulei, pentru uns

Pentru pasta de roșii

250 g roșii descojite

2 căței de usturoi

1 linguriță de ulei

sare,

Mod de preparare

Speli vinetele, le îndepărtezi codițele, le tai felii rotunde, presari sare pe ambele părți și le lași 30 de minute. Le ștergi și le pui pe grătarul încins până capătă o culoare aurie pe fiecare față. Pentru pastă, mixezi roșiile cu uleiul, 3usturoiul și cu sarea. Așezi un rând de felii de vinete pe fundul unei tăvi unse cu ulei, pui pe fiecare felie câte o lingură de pastă de roșii, apoi presari mozzarella rasă şi câte o lingură de parmezan ras. Adaugi o nouă felie de vânătă deasupra și repeți până termini toate ingredientele. Le dai la cuptorul încins 20 de minute, apoi presari restul de parmezan și le ții până se rumenesc.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg