Varză călită cu tăiţei şi şuncă

Gustoasă şi simplu de preparat, varza călită cu tăiţei şi şuncă este ideală pentru un prânz săţios sau cină.
Ingrediente
370 g şuncă
300 g ceapă tocată
1 căţel de usturoi, pisat
650 g varză tocată
1 lingură ulei
8 linguri unt
250 g tăiţei
sare
piper
Mod de preparare
Într-o tigaie, rumeneşti la foc mediu şunca tăiată cubuleţe în 3 linguri de unt, până îşi schimbă culoarea, 1-2 minute. Adaugi încă 2 linguri de unt, usturoiul, ceapa şi le sotezi 2 minute.
Reduci focul, amesteci cu varza, uleiul şi mai laşi pe foc 8-10 minute. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Pregăteşti tăiţeii conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Îi clăteşti şi îi combini cu varza. Amesteci cu untul rămas, pe foc, încă 2 minute. Serveşti imediat.
Sursa http://myincrediblerecipes.com