Gata în numai 30 de minute, această reţetă poate fi o cină săţioasă!

Ingrediente

200 paste
50 g măsline negre fără sâmburi
50 g măsline verzi umplute cu gogoşari
3-4 ridichi
5-6 roşii cherry
150 g ­şuncă
150 g caşcaval
pătrunjel verde
oregano uscat
tarhon uscat
1 lingură zeamă de lămâie
1 lingură ulei de măsline
sare
piper

Preparare

Fierbi pastele al dente în apă cu sare, le scurgi şi le aşezi într-o salatieră, ca să se răcească. Peste ele adaugi măslinele şi ridichile tăiate felii, roşiile tăiate în jumătăţi şi presari totul cu oregano şi cu tarhon uscat. Le asezonezi cu un sos vinegretă format din zeama de lămâie, ulei, sare şi piper, după gust. Amesteci
uşor. Serveşti salata garnisită cu felii de şuncă, caşcaval şi cu frunze verzi de pătrunjel proaspăt.

Loading...