Ingrediente pentru salata orientală de post

1 kg de cartofi roşii pentru salată

1 avocado

3 linguri de ulei

100 g măsline

2 cepe roşii

1 ceapă verde

1 legătură pătrunjel

sare

piper

1 lingură oţet de mere

 

Mod de preparare salată orientală de post cu avocado

 

Fierbe cartofii în coajă în apă cu sare. Taie măslinele, ceapa verde, ceapa roşie, pătrunjelul şi lasă-le deoparte. Decojeşte cartofii şi taie-i cubuleţe. Pune-i într-un bol alături de ceapă, măsline şi pătrunjel. Condimentează cu sare şi piper şi adaugă uleiul şi oţetul.

Într-un alt bol, curăţă avocado şi pasazea-l bine. Condimentează-l cu sare, piper şi zeamă de lămâie şi adaugă-l peste cartofi. Amestecă până acoperi cartofii cu sosul de avocado şi serveşte.

Loading...