Pizza cu sparanghel şi cartofi

1 captura de ecran din 2019 04 02 la 18 00 04 png png

Dacă;nu ai încercat niciodată cartofi pe pizza până acum, pregăteşte-te pentru o combinaţie de care nu te vei sătura niciodată. Trucul este să tai cartofii foarte subţire. Ca să dai un gust şi mai intens, adaugă nişte pesto pe deasupra.  

  • Porții: 6
  • Timp total: 45
  • Pregătire: 15
  • Gătire: 30
  • Categorie: fel principal

Ingrediente

500 g aluat de pizza 

mălai  

2 cartofi de mărime medie 

300 g sparanghel 

½ ceapă roşie 

2 linguri ulei de măsline 

Sare 

Piper 

60 g caşcaval ras 

Mod de preparare

Preîncălzeşte cuptorul la 200 de grade. Pune nişte mălai într-o tavă pe care ai pus hârtie de copt. Pune aluatul în tavă şi lasă-l deoparte.  

Într-un bol mare, pune cartofii, sparanghelul, ceapa, uleiul, sarea şi piperul. Pune brânza deasupra aluatului şi apoi legumele. Dă totul la cuptor pentru aproximativ 20-30 de minute, până când cartofii s-au copt şi pizza este rumenă.  

Sursa: https://www.womansday.com/food-recipes/food-drinks/recipes/a11976/asparagus-and-potato-pizza-recipe/

https://www.womansday.com/food-recipes/food-drinks/recipes/a11976/asparagus-and-potato-pizza-recipe/