Pizza cu sparanghel şi cartofi
Dacă;nu ai încercat niciodată cartofi pe pizza până acum, pregăteşte-te pentru o combinaţie de care nu te vei sătura niciodată. Trucul este să tai cartofii foarte subţire. Ca să dai un gust şi mai intens, adaugă nişte pesto pe deasupra.
- Porții: 6
- Timp total: 45
- Pregătire: 15
- Gătire: 30
- Categorie: fel principal
Ingrediente
500 g aluat de pizza
mălai
2 cartofi de mărime medie
300 g sparanghel
½ ceapă roşie
2 linguri ulei de măsline
Sare
Piper
60 g caşcaval ras
Mod de preparare
Preîncălzeşte cuptorul la 200 de grade. Pune nişte mălai într-o tavă pe care ai pus hârtie de copt. Pune aluatul în tavă şi lasă-l deoparte.
Într-un bol mare, pune cartofii, sparanghelul, ceapa, uleiul, sarea şi piperul. Pune brânza deasupra aluatului şi apoi legumele. Dă totul la cuptor pentru aproximativ 20-30 de minute, până când cartofii s-au copt şi pizza este rumenă.
Sursa: https://www.womansday.com/food-recipes/food-drinks/recipes/a11976/asparagus-and-potato-pizza-recipe/
https://www.womansday.com/food-recipes/food-drinks/recipes/a11976/asparagus-and-potato-pizza-recipe/