Pizza cu blat din cartofi prăjiţi

pizza cu blat din cartofi prajiti jpg jpeg

Cărei persoane din această lume nu îi place pizza, indiferent de felul acesteia? Ei bine, dacă şi tu iubeşti pizza la fel de mult pe cât o iubim şi noi, atunci această reţetă sigur te va da pe spate deoarece cu siguranţă nu ai mai încercat-o.

Pizza cu blat din cartofi prăjiţi - Ingrediente:

800 g cartofi 150 g salam 100 g mozzarella sare piper fulgi de usturoi fulgi de ardei chili busuioc 50 g parmezan 100 g sos pizza

Pizza cu blat din cartofi prăjiţi - Pregătire:

Trebuie să începi prin a pune cartofii într-o tavă de copt, iar mai apoi să îi stropeşti cu ulei şi să îi condimentezi cu sare, piper, fulgi de usturoi şi fulgi de ardei chili. Pune tava la cuptor timp de 20 de minute la o temperatură de 200°C până când se rumenesc.

Pizza cu blat din cartofi prăjiţi - Mod de preparare:

Foloseşte o formă de copt rotundă care să aibă un fund detaşabil şi împrăştie cartofii într-un strat gros. Adaugă peste cartofi sos de pizza, mozzarella, feliile de salam şi puţin busuioc proaspăt. Pune totul la cuptor timp de 20 de minute la o temperatură de 180°C până când vezi că mozzarella s-a topit complet. Adaugă parmezan ras la final, după gust. Poftă bună!

Sursa

Sursa