Pizza cu mozzarella şi ciuperci
Nu ai nevoie de salam, cârnaţi sau alt sortiment de carne pentru a prepara acesată delicioasă reţetă de pizza. Mozzarella şi ciupercile îi vor da un gust deosebit.
De ce ai nevoie pentru pizza cu mozzarella şi ciuperci
1 bucată aluat de pizza
4-5 ciuperci champignon albe
4-5 ciuperci champignon maro
200 g mozzarella
200 g parmezan
200 g smântână
2 linguri ulei
boia de ardei
2 linguri făină
1 căţel de usturoi
Cum se prepară pizza cu mozzarella şi ciuperci
Încingi uleiul în tigaie şi rumeneşti căţelul de usturoi, apoi adaugi ciupercile tocate. Ţii 4-5 minute să se soteze şi să scadă apa lăsată. Le scoţi, pui în loc smântâna, făina şi le laşi pe foc până capătă consistenţa unui sos. Adaugi mozzarella şi parmezanul rase, boia, după gust şi omogenizezi.
Torni sosul peste aluatul întins, aşezat în tavă, apoi presari ciupercile.
Dai tava la cuptor până se rumeneşte uşor aluatul.