Sortimente de brânză: pe care e bine să le incluzi în dietă

3 jpeg

Nu puţine sunt opţiuje pe care le ai când ajungi la raionul cu brânzeturi din magazine. Care sunt mai sănătoase, cum ştim când sunt proaspte? Îţi răspundem pe rând la toate aceste întrebări!

Brânzeturile sunt sursă valoroasă de substanţe nutritive de care organismul are nevoie pentru a funcţiona normal. Indiferent de tipul ales, brânzeturile pot completa aportul de vitamine (A, D, E, K) şi minerale (calciu, fosfor, magneziu), motiv pentru care sunt un aliment de bază pentru toate categoriilor de vârstă.

Indicatori ai prospeţimii

În timp ce la unele alimente ne dăm seama de prospeţime după aspect, la altele, precum brânza sau carnea, trebuie să ne bazăm mai mult pe miros, spun specialiştii. Dintre tipurile de brânză, cele moi (de vaci, caş, urdă etc.) se alterează mai rapid.

Citeşte continuarea pe Clicksanatate.ro

Citeşte continuarea pe Clicksanatate.ro