O reţetă delicioasă de paste. O reţetă rapidă şi săţioasă. Încearcă să găteşti şi tu acest preparat în mai puţin de 1 oră.

 

 

 

Ingrediente

 

3 dovlecei medii, tăiaţi cuburi

3 -4  linguri ulei măsline

125 g cremă de brânză

1/2 linguriţă oregano uscat

1 linguriţă pătrunjel tocat

1/4 linguriţă sare

250 g paste 

verdeaţa preferată, pentru decor

 

 

Pui într-o tigaie, uleiul de măsline, dovleceii, oreganoul, sarea şi pătrunjelul, la foc mediu. Căleşti până când apa s-a evaporat şi dovleceii devin uşor arămii.

 

Între timp poţi fierbe pastele conform instrucţiunilor de pe pachet.   

 

Spre final, în tigaia în care ai fiert dovleceii adaugi crema de brânză, puţin din apa în care au fiert pastele, omogenizezi şi apoi răstorni pastele în amestec. 

 

Pui o porţie de paste cu dovlecei şi decorezi cu verdeaţa preferată. 

Acum poţi accesa şi alte reţete de paste delicioase.  În continuare, dă click pe imaginile de mai jos pentru a descoperi reţeta. 

Penne cu susan şi brânză, în stil vegan

Reţeta #1: Penne cu susan şi brânză, în stil vegan

Paste cu ciuperci şi dovleac

Reţeta #2: Paste cu ciuperci şi dovleac

Paste cu ton picant la cuptor

Reţeta #3: Paste cu ton picant la cuptor

 

FOTO: Shutterstock

Loading...