Era luna aprilie când am preparat ultima oară această supă de pui cu orez. Mi s-a făcut poftă, din nou, şi m-am gândit că trebuie să-i bucur şi pe alţii cu această reţetă. Cumpără ingrediente proaspete, iar rezultatul este garantat.

Supă de pui cu orez - Ingrdiente

1/2 cană ceapă tocată
2-3 morcovi, curăţaţi şi feliaţi subţire
2 căţei usturoi, pisaţi
1-1/2 linguri ulei de măsline
sare
piper
2 cbucăţi piept de pui, tăiate cuburi
8 căni supă de pui
1 cană orez cu bob lung

Supă de pui cu orez - Mod de preparare

Încinge uleiul într-o oală mare, la flacără medie. Adaugă ceapa şi morcovii, asezonează cu sare şi piper, apoi amestecă. Acoperă oala cu un capac şi sotează legumele până când se mai înmoaie, 5-7 minute, amestecând din când în când. Adaugă usturoiul şi apoi sotează fără capac 30 de secunde.

Dă docul mai mare şi adaugă supa de pui şi lasă să dea în clocot. Adaugă orezul, apoi amestecă. Asezonează bucăţile de pui cu sare şi piper, apoi adaugă-le cu sare şi piper şi pune-le în oală. Dă focul mai încet şi lasă să fiarbă fără capac până când se mai înmoaie orezul, 15-20 de minute. Dă la o parte oala de pe foc, apoi dă oala de pe foc, şi lasă 5 minute. Gustă şi mai potriveşte de sare şi piper, după gust, apoi serveşti.

sursa: http://iowagirleats.com/

Cea mai rapidă reţetă de supă de roşii

Supă rece de casatraveţi. Reţeta lui Jamie Oliver

Supă-cremă de dovlecei

Loading...