Ardeiul iute este elementul surpriză al acestei supe absolut delicioase!

Ingrediente

1 lingură de ulei de  măsline

600 g piept de pui

1 ceapă tocată mărunt

2 ţeline mici tocate

4 morcovi tăiaţi felii

1 căţel de usturoi tocat

1 ardei iute feliat

4 cartofi tăiaţi cuburi

1 lingură de roşii în bullion

1 l supă de pui

1 dovlecel tăiat cuburi

coriandru proaspăt tocat

Mod de preparare

Pui jumătate de lingură de ulei într-un vas cu fundul gros şi îl laşi să se încingă. Prăjeşti pieptul de pui câte 3 minute pe fiecare parte şi apoi îl scoţi pe o farfurie. În oală căleşti ceapa, ţelina, morcovii, usturoiul şi ardeiul iute. Le laşi 5 minute, amestecând constant. Pui cartofii şi pieptul de pui, roşiile şi supa de pui. Laşi să fiarbă până când cartofii se înmoaie. La final, adaugi dovlecelul şi coriandrul şi mai laşi 5 minute.

 

Loading...