Tocană de ceapă cu ficat de porc

tocana ficat ceapa jpeg

Un gust aparte şi o bogăţie de arome vor sta într-o singură farfurie atunci când vei prepara această tocană de ceapă cu ficat de porc. Iar dacă nu ne crezi, trebuie doar să încerci şi te vei convinge singur.

Tocană de ceapă cu ficat de porc - Ingrediente

1 kg ficat porc 8 cartofi mari 2 cepe mari 4 morcovi mari 3-4 căţei de usturoi sare piper ulei 1 legătură pătrunjel

Tocană de ceapă cu ficat de porc - Mod de preparare

Tai ceapa solzişori, morcovul în rondele, cartofii în sferturi. Căleşti carnea tăiată bucăţi potrivite, ceapa şi morcovul. Pui la fiert un vas cu apă în care adaugi 3-4 căţei de usturoi.Când a dat în clocot, pui toate legumele călite, ficatul tăiat bucăţi (fiert în prealabil separat) şi cartofii şi laşi să fiarbă la foc mic aproximativ 60 de minute sau până când carnea este bine fiartă. Condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi adaugi pătrunjelul tocat mărunt.