La prima vedere, cartoful este o legumă banală. Însă dacă îl ai în cămăra ta, sigur îţi va prinde bine. Cu puţină imaginaţie vei reuşi să faci un preparat pentru toate gusturile. Cartoful conţine amidon, vitamina C, este bogat în fibre, proteine şi potasiu. Ştiai că este cultivat în peste 120 de ţări?

Îţi propunem 5 reţete unde vedeta farfuriei este cartoful.

Cartofi delicioşi cu caşcaval. Această reţetă este ideală dacă nu ai timp. Se prepară foarte repede şi este foarte săţioasă. Asigură-te că ai toate ingredientele la îndemnă! Reţeta aceasta poate fi antreul ideal sau uşoara cină de vineri seară.

cartofi

Cartofi gratinaţi.Repede şi bun! Dacă esţi atent la modul de preparare al acestei reţete, n-ai cum să greşeşti la cât de simplă este. Succesul va fi garantat!

cartofi-gratinati-580x400

Supă cremă de cartofi. Supa nu trebuie să lipsească din meniu. Dificultatea reţetei este mică, daca nu ai încercat-o încă, ar cam fi cazul să o încerci. Nu vei regreta.

shutterstock_100597411-580x400

Cartofi americani. Cu această reţete îţi poţi surprinde invitaţii. Asigură-te că ai timpul necesar să o prepari şi cheamă-ţi toţi prietenii la masă. Vei primi multe felicitări.

Cartofi-americani-580x400

Budincă de cartofi. O bunătate. Acestă reţetă îţi va aminti de gustul copilăriei. Nu te mai întreba “ce gătesc azi”, răspunsul stă în această reţetă.

Budinca de cartofi

Te-am convins? Pe care o încerci?

Loading...