-
![crap cu sos de ciuperci jpeg](https://cdn.adh.reperio.news/image-1/12dff0f2-35e9-4c37-bb81-399d8153b618/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D500%26h%3D673%26q%3D91%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp)
Se spune: nici o masă fără peşte! Pregăteşte chiar azi o delicioasă reţetă cu crap.
Ingrediente
1 crap potrivit 300 g ciuperci 250 ml suc de roşii 2-3 căţei usturoi 150 ml vin alb sec 2-3 linguri ulei sare
Mod de preparare
Cureţi peştele, îi îndepărtezi coada şi capul şi-l tai bucăţi. Cureţi căţeii de usturoi şi-i pisezi. Faci un sos din vin, suc de roşii, ciuperci, sare după gust, ulei şi usturoi.
Pui crapul în tavă, torni sosul şi-l dai la cuptor până intră cu uşurinţă furculiţa în peşte.