Antricot de vită în sos de roşii

antricot de vita in sos de rosii jpeg

La antricotul cu sos de roşii, recomand un Merlot tânăr, fructat (de preferat să fie acelaşi vin folosit la sos), aromele şi gustul acestuia echilibrând multitudinea ingredientelor peste care domină antricotul de vită. Dacă e roşu... e roşu!

Ingrediente

700 g antricot de vită 100 ml vin roşu 2 morcovi 1 ceapă ½ ţelină 500 ml suc de roşii frunze de dafin măsline 2-3 linguri ulei 100 ml apă sare piper

Mod de preparare

Tai antricotul de vită felii, pe fibră, şi le prăjeşti pe fiecare parte în ulei încins până se rumenesc. Razi morcovii şi ţelina prin răzătoarea mică şi toci ceapa. Scoţi antricotul din tigaie şi sotezi ceapa şi legumele. Amesteci sucul de roşii cu vinul şi cu apa, şi-l torni în tigaie, adaugi sare şi piper după gust şi foile de dafin, apoi pui carnea. Ţii la foc mic, până ce furculiţa intră cu uşurinţă în carne. Serveşti mâncărica, după preferinţă, cu măsline feliate.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg