Aperitiv cu brânză feta şi ciuperci, fără blat

O gustare care te va cuceri de la prima încercare, tarta cu feta şi ciuperci este uşor de preparat şi nu necesită prea mult timp pierdut în bucătărie.
Ingrediente
4-5 linguri ulei
1 ceapă, feliată
600 g ciuperci, feliate
250 g brânză proaspătă de vaci
100 g brânză feta, mărunţită
4 ouă
1 ceapă verde
pătrunjel
sare
piper
Mod de preparare
Încălzeşti cuptorul la 190 de grade. Căleşti ciupercile într-o tigaie, în puţin ulei, aproxmativ 5-7 minute. Condimentezi cu sare şi piper. Într-un bol, baţi ouăle, timp de 1 minut.
Într-un vas separat, mixezi ricotta, brânza feta, ceapa verde tocată, pătrunjel tocat şi ouăle, până obţii un amestec omogen, apoi încorporezi ciupercile. Adaugi condimente, după gust. Aşezi mixtura într-o tavă şi dai la cuptor, aproximativ 45 de minute. Serveşti cu frunze de pătrunjel.
Sursa http://dinnerthendessert.com