Aperitiv cu brânză feta şi ciuperci, fără blat

tarta cu ciuperci jpeg

O gustare care te va cuceri de la prima încercare, tarta cu feta şi ciuperci este uşor de preparat şi nu necesită prea mult timp pierdut în bucătărie.

Ingrediente

4-5 linguri ulei

1 ceapă, feliată

600 g ciuperci, feliate

250 g brânză proaspătă de vaci

100 g brânză feta, mărunţită

4 ouă

1 ceapă verde

pătrunjel

sare

piper

Mod de preparare

Încălzeşti cuptorul la 190 de grade. Căleşti ciupercile într-o tigaie, în puţin ulei, aproxmativ 5-7 minute. Condimentezi cu sare şi piper. Într-un bol, baţi ouăle, timp de 1 minut.

Într-un vas separat, mixezi ricotta, brânza feta, ceapa verde tocată, pătrunjel tocat şi ouăle, până obţii un amestec omogen, apoi încorporezi ciupercile. Adaugi condimente, după gust. Aşezi mixtura într-o tavă şi dai la cuptor, aproximativ 45 de minute. Serveşti cu frunze de pătrunjel.

Sursa http://dinnerthendessert.com



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg