APISAN Forte, o minune şi o speranţă dăruite de natura! (P)

apisan1 jpeg

Mierea a fost considerată de milenii nu numai un aliment, ci şi un aliat de nădejde in medicină şi terapia naturista. Este un produs natural de o importanţă semnificativa, un adevarat “elixir al tinereţii”. La fel ca mierea, polenul este un element terapeutic natural, care susţine dezvoltarea sănătoasă a organismului şi ajută la ameliorarea mai multor afecţiuni.

APISAN Forte, supliment nutritiv 100% natural, preparat din produse apicole (miere de albine, polen, propolis) si-a câştigat renumele pe plan international, fiind medaliat cu aur la saloanele internationale de inventică de la Geneva şi Bruxelles.

APISAN Forte

Principalii constituenţi organici ai produsului APISAN Forte sunt:

Aminoacizii (metionină, lizină, glutamină, valină) – care susţin funcţiile hepatice;

Flavonoidele (antioxidante, antialergice şi antiinflamatoare);

Acizii graşi nesaturaţi (linoleic, linolenic şi arahidonic) – care reduc nivelul de colesterol si contribuie la prevenirea aterosclerozei;

Vitamina A (retinol), provitamina A (caroten) – cu rol de protectie a pielii, de creştere a imunităţii şi in buna functionare a sistemelor osos, nervos, precum şi a vederii;

Complexul vitaminic B: B1, B2, B3, B5, B6, B12 :

  • Vitamina B1 (tiamina): tonic al sistemului nervos, îmbunătăţeşte funcţia contractila musculară;
  • Vitamina B2 (riboflavina): rol în fixarea fierului în hemoglobină, rol în sinteza proteinelor;
  • Vitamina B3 (niacina, vitamina PP): normalizează funcţia suprarenalelor, diminuează LDL colesterolul şi creşte HDL colesterolul, ameliorează circulaţia sanguină, participă la metabolizarea glucidelor, proteinelor şi lipidelor;
  • Vitamina B5 (acid pantotenic): emolientă, nutritivă, calmantă şi regenerativă a pielii şi părului;
  • Vitamina B6 (piridoxina): cofactor în metabolismul aminoacizilor, are rol în eliberarea glucozei din glicogen;
  • Vitamina B12 (ciancobalamina): factor antianemic, rol în buna funcţionare a sistemului nervos, participă la sinteza ADN-ului, protejează funcţiile hepatice;

Vitamina C – esenţială pentru sinteza colagenului şi antioxidant puternic;

    Vitamina E – susţinătoare a fertilităţii, protejează vitamina A, antioxidant puternic, trofic retinian şi nervos;

  Rutin – efect antioxidant, rol în prevenirea hemoragiilor cerebrale şi retiniene (trofic capilar).

Prin constituentii sai 100% naturali, APISAN Forte: întârzie şi combate îmbătrânirea celulara, oferă energie, combate subnutriţia, constipaţia, ajută la echilibrarea hormonală, este indicat in afectiuni ale sistemului digestiv, hepatic, cardiovascular, urinar si respirator.

Aşadar, prin efectele de excepţie pe care le are asupra funcţionării organismului uman, APISAN Forte este o sursa de vitalitate şi sănătate pentru toate vârstele.

Pe piaţa farmaceutica din România, produsul APISAN Forte este marketat si distribuit de Med.Co, companie dedicata excelentei operationale si terapeutice, sustinatoare a produselor romanesti de o valoare incontestabila. Med.Co ofera CADOU, la achizitionarea fiecarui nebulizator C28 PLUS, din farmacii si magazine online, o mostra de APISAN Forte de 50 g.

 Societatea  Med.Co  este reprezentant unic in Romania al companiei japoneze  OMRON HEALTHCARE, lider mondial în producţia şi vânzarea aparatelor  de masurat tensiunea si pulsul.

image