Ardei umplut cu carne de curcan

Ingrediente
6 ardei graşi
100 g orez
750 g supă de pui
2 linguri de ulei de măsline
½ ceapă
2 căţei de usturoi
220 g carne de curcan tocată
1 cutie roşii tocate
sare
piper
½ linguriţă piper roşu tocat
1 linguriţă de oregano
½ linguriţă de busuioc uscat
200 g brânză răzuită
Mod de preparare
Preîncălzeşti cuptorul la 180°C. Tai capetele ardeilor şi îi speli bine. Îi tai în două. Pui ardeii în tavă la cuptor şi îi laşi până se înmoaie.
Cât ardeii sunt la cuptor fierbi ardeii.
Încălzeşti uleiul într-o tigaie şi pui ceapa şi usturoiul. Laşi 2 minute şi apoi pui carnea de curcan şi o laşi până se albeşte. Pui roşiile, sarea, piperul, oregano şi busuiocul. Adaugi la final 2/3 din cantitatea de brânză.
Scoţi tava cu ardei din cuptor, îi umpli cu amestecul de carne, presari restul de brânză şi mai dai la cuptor 10-15 minute.