Ardei umpluţi cu brânză

Red peppers stuffed with Fromage frais jpeg

Ardeii pot fi gătţi în fel şi chip. De la cea mai simplă variantă, pe grătar până la cei umpluţi cu carne. Dacă vrei, poţi încerca reţeta noastră, care este o variantă mai light.

Dificultate mică Preparare 50' 5 porţii

Ingrediente

10 ardei graşi

250 g brânză vaci

250 g telemea de cavă

2 ouă

2-3 linguri smântână

3 linguri ulei

sare

piper

mărar

busuioc

Mod de preparare

Speli ardeii, decupezi căpăcelele cu codiţe şi-i cureţi de seminţe. Într-un vas pui brânza de vaci, dai telemeaua prin răzătoare, adaugi smântâna şi ouăle.

Potriveşti de sare şi de piper şi presari mărar şi busuioc. Amesteci bine ingredientele până obţii o pastă omogenă. Umpli ardeii cu amestecul şi pui capacele.

Cu o pensulă ungi fiecare ardei cu ulei şi apoi îi aşezi într-o tavă. Laşi la cuptor 30 de minute.

sursa foto: Photocuisine



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg