Ardei umpluţi cu brânză

Red peppers stuffed with Fromage frais jpeg

Ardeii pot fi gătţi în fel şi chip. De la cea mai simplă variantă, pe grătar până la cei umpluţi cu carne. Dacă vrei, poţi încerca reţeta noastră, care este o variantă mai light.

Dificultate mică Preparare 50' 5 porţii

Ingrediente

10 ardei graşi

250 g brânză vaci

250 g telemea de cavă

2 ouă

2-3 linguri smântână

3 linguri ulei

sare

piper

mărar

busuioc

Mod de preparare

Speli ardeii, decupezi căpăcelele cu codiţe şi-i cureţi de seminţe. Într-un vas pui brânza de vaci, dai telemeaua prin răzătoare, adaugi smântâna şi ouăle.

Potriveşti de sare şi de piper şi presari mărar şi busuioc. Amesteci bine ingredientele până obţii o pastă omogenă. Umpli ardeii cu amestecul şi pui capacele.

Cu o pensulă ungi fiecare ardei cu ulei şi apoi îi aşezi într-o tavă. Laşi la cuptor 30 de minute.

sursa foto: Photocuisine