Ardei umpluţi cu carne şi conopidă

Nu ai nevoie de orez pentru a prepara aceşti ardei umpluţi cu carne, deoarece conopida îi va ţine cu succes locul.
De ce ai nevoie pentru ardei umpluţi cu carne şi conopidă
Pentru sos
200 ml suc de roşii
2 căţei de usturoi pisaţi
1 praf de sare
piper
fulgi de ardei iute
chimen
paprika
Pentru umplutură
4 ardei
1 conopidă mică
2 linguri ulei
1 ceapă
500 g carne tocată de vită
120 g caşcaval ras
Cum se prepară ardei umpluţi cu carne şi conopidă
Dai drumul la cuptor şi ungi o formă cu ulei. Combini toate ingredientele pentru sos şi-l condimentezi după gust. Tai capacele ardeilor şi le scoţi sâmburii. Pui conopida într-un blender şi o mărunţeşti până ajunge de dimensiunea boabelor de orez.
Încingi uleiul în tigaie şi rumeneşti conopida 2-3 minute, apoi adaugi ceapa tocată, carnea şi o laşi până scade zeama lăsată. Adaugi sosul de roşii şi mai ţii pe foc câteva minute, amestecând constant. Dai deoparte, adaugi caşcavalul şi amesteci.
Umpli ardeii cu această compoziţie, îi aşezi în tavă şi-i ţii la cuptor 30 de minute, până se înmoaie ardeii.