Aripioare cu sos picant

Cu garnitură sau fără, nişte aripioare cu sos picant sunt parte delicioasă a meniului unei zile la început de săptămână.
Ingrediente pentru aripioare cu sos picant
1 kg aripioare de pui mai mari 250 ml supă de pui 50 g unt 3 linguri pastă de tomate 3 căţei de usturoi 1 ardei iute 3 cepe şofran coriandru pătrunjel verde coajă rasă de lămâie sare piper
Mod de preparare pentru aripioare cu sos picant
Se spală aripioarele, se taie în două, se presară cu sare şi se pun la prăjit într-o tigaie cu unt. Se scot aripioarele deoparte, iar în locul lor se căleşte ceapa tocată mărunt cu usturoiul pisat şi se adaugă supa de pui. Se pun restul de condimente, după gust, ardeiul iute tocat mărunt şi pasta de tomate. Se fierbe sosul până se îngroaşă. Se adaugă bucăţile de carne prăjite şi se clocotesc două minute, pentru a se contopi carnea cu sosul. Aripioarele cu sos picant se servesc calde cu legume fierte la aburi şi cu salată de rucola.