„Bărcuţe“ cu mozzarella
Ce ar fi să-ţi întâmpini oaspeţii cu un aperitiv vesel? O idee ar fi aceste bărcuţe cu mozzarella.
De ce ai nevoie pentru bărcuţe cu mozzarella
2 punguţe cu mozzarella › 4 cartofi mari › 2-3 roşii › busuioc › sare › piper › feliuţe de măr › 2-3 căţei de usturoi › ulei de măsline extravirgin
Cum se prepară bărcuţe cu mozzarella
Speli roşiile, le usuci, le îndepărtezi codiţele, le tai feliuţe rotunde şi potriveşti de sare şi piper.
Cureţi cartofii, îi tai sub formă de bărcuţe, îi stropeşti cu ulei de măsline şi îi dai la cuptor 45 de minute - o oră. Îi scoţi şi îi freci cu usturoi. Pui pe fiecare bărcuţă o felie de roşie, una de mozzarella, o frunză de
busuioc, o feliuţă de măr şi le fixezi cu scobitori pe fiecare în parte.
Dacă vrei, când le serveşti, le mai poţi stropi cu câteva picături de ulei de măsline extravirgin.