Bărcuţe cu ou şi ceapă caramelizată

barcuta jpeg

Potrivite la micul dejun sau ca gustare între mese, bărcuţele cu ou şi ceapă caramelizată sunt un deliciu uşor de preparat.

Ingrediente – Bărcuţe cu ou şi ceapă caramelizată

2 bagehete

2 cepe, tocate

ulei

50 g caşcaval ras sau brânză

6 ouă

120 g smântână

2 linguri ceapă verde tocată

sare

piper

Mod de preparare – Bărcuţe cu ou şi ceapă caramelizată

Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Tapetezi o tavă întinsă cu hârtie de copt. Într-o tigaie, sotezi ceapa în puţin ulei încins până se caramelizează, aproximativ 20 de minute. Tai capacele bachetelor şi scobeşti puţin din miez. Le umpli cu ceapa.

Într-un bol, baţi ouăle cu smântâna, ceapa verde, sare şi piper, după gust. Torni compoziţia în bărcuţe, apoi presari caşcavalul. Le ungi cu puţin ulei, le aşezi în tavă şi le dai la cuptor 15-20 de minute. Serveşti cât sunt calde.

Sursa http://www.eatwell101.com



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg