Bărcuţe cu ou şi ceapă caramelizată

Potrivite la micul dejun sau ca gustare între mese, bărcuţele cu ou şi ceapă caramelizată sunt un deliciu uşor de preparat.
Ingrediente – Bărcuţe cu ou şi ceapă caramelizată
2 bagehete
2 cepe, tocate
ulei
50 g caşcaval ras sau brânză
6 ouă
120 g smântână
2 linguri ceapă verde tocată
sare
piper
Mod de preparare – Bărcuţe cu ou şi ceapă caramelizată
Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Tapetezi o tavă întinsă cu hârtie de copt. Într-o tigaie, sotezi ceapa în puţin ulei încins până se caramelizează, aproximativ 20 de minute. Tai capacele bachetelor şi scobeşti puţin din miez. Le umpli cu ceapa.
Într-un bol, baţi ouăle cu smântâna, ceapa verde, sare şi piper, după gust. Torni compoziţia în bărcuţe, apoi presari caşcavalul. Le ungi cu puţin ulei, le aşezi în tavă şi le dai la cuptor 15-20 de minute. Serveşti cât sunt calde.
Sursa http://www.eatwell101.com