Biluţe de brânză cu ceapă verde

Cheese Rucola jpeg

Un aperitiv colorat va fura mereu ochiul mesenilor şi va deschide pofta de mâncare.

De ce ai nevoie pentru biluţe de ceapă verde

200 g brânză de vaci

200 g telemea de oaie

200 g rucola

frunzele de la 2-3 fire ceapă verde

100 g măsline verzi feliate

piper

1 căţel usturoi

Pentru sosul de muştar

1 lingură muştar

2 linguriţe zeamă de lămâie

1 linguriţă ulei

1 linguriţă miere

sare

piper

Cum se prepară biluţe de ceapă verde

Dai brânza telemea pe răzătoare şi o amesteci cu brânza de vaci şi usturoiul pisat. Toci frunzele de ceapă verde. Formezi biluţe din compoziţia de brânză, le presari cu puţin piper şi le „îmbraci“ în ceapă verde.

Pentru sos, amesteci toate ingredientele. Aşezi pe farfurii biluţe de brânză, frunze de rucola, felii de măsline şi serveşti cu sos de muştar.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg