Biscuiţi crocanţi cu fulgi de ciocolată
Biscuiţi crocanţi, perfecţi pentru un desert între mese. Se pot consuma cu un pahar de lapte.
Ingrediente: 1 bucată de unt 1 cană de zahăr alb 1 cană de zahăr brun 2 ouă 2 linguriţe de esenţă de vanilie 3 căni de făină 1 linguriţă de praf de copt 2 linguriţe de apă caldă O jumătate de lingură de sare 2 căni de fulgi de ciocolată 1 cană de nuci fărâmiţate
Mod de preparare:
Încălziţi cuptorul la 175 de grade Celsius. Amestecaţi untul şi cele două tipuri de zahăr, până când compoziţia devine cremoasă.Bateţi pe rând ouăle şi adăugaţi esenţa de vanilie.Dizolvaţi praful de copt în apă caldă.Turnaţi-l peste aluat împreună cu sarea.Adăugaţi făina, fulgii de ciocolată şi nucile.Formaţi biscuiţii.Se lasă la cuptor timp de 10 minute, până când biscuiţii capătă o culoare maronie.