Biscuiţi şpriţaţi cu ciocolată

Unul dintre deserturile tale preferate din copilărie, biscuiţii spriţaţi cu ciocolată, sunt cel mai bun dulce pe care l-ai putea servi la o cafea sau la o ceaşcă de ceai cald.
De ce ai nevoie pentru biscuiţi şpriţaţi cu ciocolată
250 g unt, la temperatura camerei
50 g zahăr pudră
50 g amidon
250 g făină
1 linguriţă esenţă de vanilie
200 g ciocolată neagră
Cum se fac biscuiţii şpriţaţi cu ciocolată
Dai drumul la cuptor şi tapetezi o tavă. Mixezi untul moale cu amidonul, zahărul, făina şi esenţa de vanilie până când capătă consistenţa unei paste.
Pui aluatul în poş şi formezi biscuiţii direct în tavă, apoi îi dai la cuptor 15 minute sau până când se rumenesc uşor.
Topeşti ciocolata pe baie de aburi şi treci capătul fiecărui biscuit prin ea. Îi aşezi pe o foaie cu hârtie de copt.
Sursa http://drizzld.com/