Borş de sfeclă cu carne de vită

bors de sfecla cu carne de vita jpeg

O ciorbă răcoritoare şi hrănitoare! Acest borş de sfeclă cu carne de vită se poate mânca şi rece în aceste zile toride de vară, fiind astfel o modalitate nutritivă de răcorire!

Borş de sfeclă cu carne de vită - Ingrediente

1 kg sfeclă 500 g carne vită 3-4 morcovi 4 cepe 1 cartof 2-3 linguri ulei borş smântână (opţional) leuştean pătrunjel sare

Borş de sfeclă cu carne de vită - Cum se prepară

Speli carnea şi o tai cuburi. Morcovii şi ceapa le dai prin răzătoare şi le căleşti în ulei aproximativ 2 minute. Adaugi 1 l de apă fierbinte, carnea şi fierbi 30 de minute. Cureţi sfecla şi o dai prin răzătoarea cu găuri mari, apoi cureţi şi cartoful şi îl tai cubuleţe. Le pui în oală şi le laşi la fiert până se înmoaie.

Acreşti ciorba cu borş şi completezi cu apă clocotită dacă este prea deasă. La sfârşit, adaugi sare după gust. Poţi servi şi rece, cu smântână.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg