Brioşe cu caşcaval

briose cu cascaval jpeg

Dacă vrei ca brioşele cu caşcaval să fie aspectuoase, unge-le, înainte de a le pune la cuptor, cu ou bătut. Vei avea, astfel, parte de o reţetă foarte specială şi de un aperitiv potrivit chiar şi pentru ocazii speciale.

Brioşe cu caşcaval - Ingrediente (10 brioşe)

300 g făină 1 praf de copt 5 ouă 500 g caşcaval ras 3 linguri parmezan un praf de sare 5 linguri smântână 4 linguri ulei pătrunjel pentru decor

Brioşe cu caşcaval - Mod de preparare

Cerni făina, adaugi praful de copt, pui toate ingredientele pe rând şi amesteci bine. Pregăteşti formele de brioşe din silicon şi umpli cam trei sferturi fiecare formă.

Dai tava la cuptor pentru aproximativ 25 de minute. Sunt delicioase calde, dar şi reci ornate cu o frunză de pătrunjel.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg