Brioşe cu ciocolată

1 profimedia 0014141069 jpg jpeg

Un desert aspectuos, gustos şi nu e nici greu de făcut!

De ce ai nevoie ca să prepari brioşe cu ciocolată:

120 g unt 3 ouă 160 g făină 160 g zahăr 1 ½ linguriţă praf de copt 240 g fulgi de ciocolată 180 g cacao 1 praf sare 90 ml lapte Pentru decor: 300 g zahăr pudră 2 linguri zeamă de lămâie 150 g ciocolată topită apă

Cum prepari brioşe cu ciocolată:

Baţi untul cu zahărul până obţii o spumă. Adaugi ouăle şi continui să mixezi. Separat, amesteci făina, pudra de cacao, praful de copt, sarea şi fulgii de ciocolată. Combini ingredientele solide cu cele lichide. La final, torni laptele şi amesteci. Pui aluatul în 18 forme de brioşe pe care le dai la cuptorul preîncălzit, la 175 °C, 20 de minute. Pentru decor, amesteci zahărul pudră cu zeama de lămâie. Torni apă, puţin câte puţin, amestecând cu un tel, până obţii o compoziţie cremoasă şi densă. Întinzi glazura peste brioşele răcite şi le decorezi cu ciocolata topită.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg