Brioşe cu rubarbă

briose cu rubarba jpeg

Când temperaturile urcă în termometru, parcă ai renunţa la deserturile copioase şi te-ai delecta cu ceva uşor şi răcoros. Încearcă reţeta pe care ţi-am pregătit-o!

Ingrediente

250 g făină 3 banane bine coapte 1 cană de rubarbă tăiată bucăţele 50 g stafide 1 ou 200 g iaurt 50 g ulei 2 linguriţe bicarbonat 1 vârf cuţit de sare

Mod de preparare

Amesteci făina cernută cu sarea şi bicarbonatul. Separat omogenizezi iaurtul, oul, uleiul şi pui făina. Adaugi bananele descojite şi pasate cu o furculiţă, stafidele şi bucăţelele de rubarbă. Pui compoziţia în forme de brioşe şi le dai la cuptorul preîncălzit, la 180 °C, 25 de minute.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg