Brioşe din ouă şi spanac

Dacă îţi plac brioşele sărate, atunci trebuie să le prepari pe cele cu ouă şi spanac. Pot înlocui cu succes omleta de dimineaţă, dar pot fi luate şi la pachet.
De ce ai nevoie pentru brioşe
1 lingură ulei
150 g spanac
150 g broccoli
1 ceapă
8 ouă
100 ml lapte
1 praf de sare
piper
150 g brânză cedar
Cum se prepară brioşele cu ouă şi spanac
Dai drumul la cuptor şi tapetezi formele. Încingi uleiul şi căleşti ceapa tocată, iar, după 5-6 minute, pui spanancul şi broccoli tocat. Laşi până când se înmoaie legumele, apoi dai deoparte.
Amesteci laptele cu ouăle bătute, adaugi sare, piper şi brânza rasă. Pui legumele în formele de brioşe şi torni deasupra ouăle. Dai la cuptor 20-35 de minute.