Brioşe picante

briose picante jpeg

În mai puţin de o oră poţi obţine ca aperitiv nişte brioşe gustoase şi lăudate de toată lumea.

Ingrediente

200 g făină 1 plic praf de copt 5 ouă 4 linguri unt 150 g brânză de vaci 1 cartof mare fiert 130 g caşcaval 1 ardei iute sare piper

Cum se prepară

Se bat albuşurile spumă cu un praf de sare. Gălbenuşurile se freacă bine, se adaugă brânza, ardeiul iute tocat mărunt, untul, cartoful fiert şi pasat şi se mixează până se omogenizează. Se încorporează uşor făina amestecată cu praful de copt, caşcavalul ras şi albuşurile bătute. Se condimentează cu sare şi piper, după gust. Se toarnă compoziţia în forme de brioşe mai înalte, unse, şi se coc în cuptorul încins circa 30 de minute. Se scot din forme după ce se răcesc.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg