Bruschete asortate

Bruschete asortate
Dacă vrei o gustare rapidă sau cauţi un aperitiv simplu şi delicios, iată o variantă perfectă: bruschetele. Le poţi combina cu tot felul de ingrediente precum salată de vinete, cremă de brânză, pateu sau pastă de măsline, iar rezultatul este spectaculos.
Ingrediente:
2 baghete
50 g unt
3 căţei usturoi
50 g parmezan
Ulei de măsline
1 mănunchi de roşii cherry
Salată de vinete
Pastă de măsline
Cremă de brânză
file de somon afumat
ciuperci
pătrunjel
2 căţei de usturoi
pătrunjel
Reţetă de bruschete asortate
Trage ciupercile la tigaie cu usturoi, puţin ulei şi verdeaţă, apoi lasă-le deoparte.
Taie bagheta în feliuţe mici pe care le ungi cu un sos format din untul topit, usturoi şi parmezan, apoi dă-le la cuptor până se rumenesc.
Asamblează-le punând alternativ pe ele ciupercile sotate, crema de brânză şi somonul, salata de vinete, pasta de măsline, roşiile cherry mărunţite, amestecate cu usturoi şi ulei.
Presară pătrunjel deasupra şi serveşte-le.