Bruschete asortate

635930313606000187 PNITab 11 18 2015 Z11 1 A033  2015 11 16 IMG Postino Wine Cafe 1 1 R2CJ4M37 L711620042 IMG Postino Wine Cafe 1 1 R2CJ4M37 jpeg

Bruschete asortate

Dacă vrei o gustare rapidă sau cauţi un aperitiv simplu şi delicios, iată o variantă perfectă: bruschetele. Le poţi combina cu tot felul de ingrediente precum salată de vinete, cremă de brânză, pateu sau pastă de măsline, iar rezultatul este spectaculos.

Ingrediente:

2 baghete

50 g unt

3 căţei usturoi

50 g parmezan

Ulei de măsline

1 mănunchi de roşii cherry

Salată de vinete

Pastă de măsline

Cremă de brânză

file de somon afumat

ciuperci

pătrunjel

2 căţei de usturoi

pătrunjel

Reţetă de bruschete asortate

Trage ciupercile la tigaie cu usturoi, puţin ulei şi verdeaţă, apoi lasă-le deoparte.

Taie bagheta în feliuţe mici pe care le ungi cu un sos format din untul topit, usturoi şi parmezan, apoi dă-le la cuptor până se rumenesc.

Asamblează-le punând alternativ pe ele ciupercile sotate, crema de brânză şi somonul, salata de vinete, pasta de măsline, roşiile cherry mărunţite, amestecate cu usturoi şi ulei.

Presară pătrunjel deasupra şi serveşte-le.