Bruschete cu fasole şi sos de roşii

Va fi cu siguranţă una dintre cele mai bune reţete de bruschete pe care ai mâncat-o în ultima vreme. Iată aşadar cum se fac bruschetele cu fasole şi sos de roşii.
De ce ai nevoie pentru bruschetele cu fasole şi sos de roşii
2 linguri ulei
1 ceapă
800 g roşii cubuleţe
1 lingură oţet
420 g fasole fiartă albă
420 g fasole fiartă roşie
pătrunjel
sare
piper
felii de pâine prăjită
Află cum se prepară bruschete cu fasole şi sos de roşii
Încingi uleiul într-o tigaie şi căleşti ceapa tocată. Adaugi roşiile, oţetul şi ţii pe foc până când scade sosul. Adaugi fasolea şi mai ţii pe foc câteva minute. Asezonezi cu sare şi piper după gust.
Le pui pe felii de pâine prăjită şi presari pătrunjel tocat.
Sursa http://eatlyproject.com