Budincă din pâine cu ouă şi brânză, ideală la cină

Când vii seara acasă vrei să prepari ceva rapid şi delicios. Una dintre reţetele pe care şi le recomandăm este budinca de pâine cu ouă şi brânză.
De ce ai nevoie pentru budincă de pâine
1 lingură unt
1 lingură muştar
600 ml lapte
12 ouă
1 kg pâine veche
400 g broccoli
1 ceapă roşie
200 g brânză de capră
100 g parmezan
100 g şuncă
sare
piper
Cum se prepară budinca de pâine
Ungi tava cu unt. Baţi ouăle cu laptele, muştarul, sare şi piper. Separat, combini pâinea tăiată cubuleţe cu broccoli tocat, ceapa roşie tocată, şunca tăiată cubuleţe, jumătate din cantitatea de brânză de capră rasă şi parmezan ras. Pui compoziţia în tavă şi deasupra torni laptele. Pui deasupra restul de brânză rasă.
Acoperi tava cu o folie şi o dai la cuptor 50 de minute, apoi dai folia la o parte şi ţii până când se rumeneşte pe margini.