Cannelloni cu carne tocată

cannelloni cu carne tocata jpeg

Bucătăria italiană este plină de surprize şi gusturi aromate. Azi încercăm o reţetă de cannelloni cu carne tocată, o reţetă pe care n-am mai gătit-o şi nici mâncat-o de mult timp. E momentul unui răsfăţ la sfârşit de săptămână!

Cannelloni cu carne tocată - Ingrediente (1 tavă)

Pentru blat 1 pachet cannelloni 1 ceapă 2 căţei usturoi 400 g piept de curcan tocat 1 legătură pătrunjel 300 g brânză de vaci 2-3 linguri ulei sare piper

Pentru sos

1 kg roşii

500 ml suc de roşii

Cannelloni cu carne tocată - Mod de preparare

Căleşti în ulei ceapa tocată şi usturoiul zdrobit. După 2 minute adaugi carnea de curcan şi fierbi la foc mic, într-un vas acoperit cu capac, până scade zeama, iar carnea îşi schimbă culoarea. Dai deoparte, asezonezi cu sare şi piper, adaugi brânza şi pătrunjelul tocat. Amesteci şi umpli cannelloni cu această compoziţie. Îi pui într-o tavă. Pentru sos, opăreşti şi descojeşti roşiile. Le tai mărunt şi le amesteci cu sucul. Torni sosul peste cannelloni şi dai la cuptor 30-35 de minute.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg