Cannelloni cu spanac şi brânză

Cannelloni jpeg

Pastele umplute cu brânză şi spanac proaspăt sunt un deliciu. Verdeaţa dă o aromă deosebită preparatului şi, în plus, nu este greu de preparat.

De ce ai nevoie pentru cannelloni cu brânză şi spanac

18 bucăţi de paste cannelloni

500 g spanac

3 gălbenuşuri

400 g brânză ricotta

200 g mozzarella

50 g parmezan

1 lingură de ulei

1 lingură unt

2 căţei de usturoi, pisaţi

200 g roşii pasate

1 praf de nucşoară

1 mână de oregano proaspăt

rozmarin proaspăt, opţional

Cum se prepară cannelloni cu brânză şi spanac

Speli spanacul, îl opăreşti 2 minute în apă clocotită, apoi îl scurgi bine şi îl toci mărunt. Într-un vas, omogenizezi toate tipurile de brânză pasată, gălbenuşurile bătute şi spanacul.Pui amestecul într-o pungă tăiată la unul din colţuri şi umpli pastele cu această compoziţie. Într-o tigaie, căleşti în ulei încins usturoiul, adaugi roşiile pasate, oregano, nucşoara şi laşi sosul să fiarbă, la foc mic, 5-10 minute. Ungi o tavă cu puţin unt, torni sosul de roşii şi aşezi deasupra pastele umplute. Dai la cuptorul preîncălzit la 200 de grade, aproximativ 20 de minute. Serveşti cu parmezan ras şi rozmarin, dacă doreşti.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg