Cannelloni umpluţi cu carne de pui
Tocmai din însorita Sicilie, avem pentru voi o delicioasă reţetă de cannelloni umpluţi cu carne de pui.
Ce ai nevoie
1 pachet cannelloni 600 g piept de pui 1 pahar vin alb 1 ceapă mare 2 linguri ulei 450 g roşii tocate în bulion 4 linguri sos dulce de roşii 2 ouă 2 linguri parmezan busuioc sare piper
Cum se prepară
Se căleşte ceapa tocată mărunt în uleiul încins, se adaugă carnea tocată şi se lasă câteva minute. Se toarnă vinul şi se fierbe 15 minute, după care se adaugă roşiile tocate şi se continuă fierberea până scade sosul. La final, se adaugă busuioc, sare şi piper, după gust, iar după ce se mai răceşte puţin, cele două ouă. Se opăresc pastele în apă clocotită cu sare şi se lasă să se răcorească. Se umplu tuburile de cannelloni cu carnea, se aşază într-o formă termorezistentă şi se dau la cuptor pentru 20 de minute. Se scot pe un platou şi se stropesc cu sosul dulce de roşii şi cu parmezan.