Carne de oaie cu orez

carne oaie orez jpeg

Inspirată din bucătăria vecinilor noştri bulgari, această mâncare poate fi considerată o adevărată călătorie gastronomică pe meleagurile lor.

Ingrediente

1 kg carne de oaie porţionată 4 linguri ulei de măsline 3 linguri pastă de tomate 3 roşii tăiate cuburi mici, mici 1 ardei gras verde 1 ceapă mică ½ linguriţă piper negru 2 ceşti cu apă sare, după gust Preparare

Presari carnea cu sare şi piper, o pui într-o cratiţă cu 3 linguri de ulei, pasta de tomate şi 2 ceşti cu apă. O dai la cuptor pentru 90 de minute. Sotezi ceapa cu o lingură de ulei, adaugi orezul şi amesteci continuu timp de cinci minute. Adaugi apă fierbinte peste orez şi îl fierbi până scade apa. Serveşti carnea şi orezul presărate cu ardei gras şi roşii tăiate cuburi.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg