Cartofi cu parmezan

Parmesan Onion Potatoes 5 jpeg

Dacă nu ştii ce garnitură se potriveşte minunatei tale fripturi, nu vei da niciodată greş dacă alegi cartofii cu parmezan.

Ai nevoie de

1 kg cartofi tăiaţi felii de aproximativ ½ cm grosime

4 linguri parmezan

2 linguri ceapă tocată mărunt

1 lingură pudră de usturoi

1 linguriţă sare

1 linguriţă piper

1/3 cană ulei de măsline

Încinge cuptorul. Combină într-un vas feliile de cartofi cu 2 linguri de parmezan şi restul ingredientelor. Ai grijă ca feliile de cartofi să fie îmbrăcate în ulei de măsline şi mirodenii. Aşază hârtie de copt într-o tavă şi pune feliile de cartofi, una câte una. Presară pe deasupra parmezanul rămas. Pune peste tavă o hârtie de copt şi dă tava la cuptor pentru 20 de minute. Dă folia deoparte şi mai lasă tava la foc mic încă 20 de minute, pentru a se rumeni cartofii.

Sursa foto http://www.chewoutloud.com

http://www.chewoutloud.com



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg