Cartofi greceşti cu brânză feta la cuptor

O reţetă simplă dar foarte gustoasă, cartofii greceşti cu brânză feta la cuptor nu vor rezista prea mult în farfurii.
Ingrediente
1 kg cartofi, tăiaţi cubuleţe
2 linguri ulei
1 linguriţă cimbru
1 linguriţă oregano
100 g brânză feta, mărunţită
3 linguri zeamă de lămâie
1 lingură pătrunjel tocat
sare
piper
Mod de preparare – Cartofi greceşti copţi cu brânză feta
Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Într-un bol, amesteci cartofii cu uleiul, cimbrul, oregano, sare şi piper, după gust. Îi aşezi într-o tavă unsă cu puţin ulei şi îi dai la cuptor 30-35 de minute.
Stropeşti brânza feta cu zeama de lămâie şi o amesteci cu pătrunjelul. Presari peste cartofi şi mai ţii în cuptor încă 5 minute. Serveşti imediat.