Cartofi noi la tuci cu usturoi şi parmezan

Cui nu îi place o porţie de cartofi aromaţi, asezonaţi cu puţin usturoi? Încearcă şi tu reţeta apetisantă cu parmezan pe care ţi-o propunem astăzi!
Ingrediente
900 g cartofi noi
3 căţei de usturoi pisaţi
30 g unt topit
½ legătură pătrunjel
80 g parmezan ras
ulei
sare şi piper
Mod de preparare
Pui cartofii la înmuiat într-un vas cu apă, aproximativ 15-20 de minute. Îi cureţi de coajă. Îi tai fâşii, apoi îi prăjeşti în tuci în ulei încins, la foc mediu. Într-un bol, amesteci untul cu usturoiul şi pătrunjelul tocat mărunt, până obţii un sos. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.
Scoţi cartofii, îi scurgi bine de ulei şi îi aşezi într-un vas. Pui sos de usturoi între straturi şi presari parmezan. Amesteci până ce toţi cartofii sunt acoperiţi. Condimentezi, după gust. Serveşti imediat.
Sursa http://www.cinnamonspiceandeverythingnice.com