Caşcaval pané

Mmmm...Numai gândul la el şi ne face să salivăm deja. pe voi nu?
Ingrediente
150 g caşcaval
50 g unt
1 ou
50 ml lapte
2 linguri făină
Pentru sos
4 linguri smântână
1 căţel usturoi
Mod de preparare
Din făină, lapte şi oul bătut faci o compoziţie ca de clătite. Tai caşcavalul în felii groase cam de 1 cm şi le dai prin amestecul de la punctul 1. Într-o tigaie topeşti untul şi apoi aşezi feliile de caşcaval în tigaie. Le laşi 2-3 minute, apoi, cu o lamă de cuţit sau o spatulă, le întorci pe partea cealaltă şi mai laşi 2-3 minute să se rumenească.
Se servesc imediat, fierbinţi, cu garnitură de cartofi fierţi şi salată la alegere şi, după gust, cu sos de smântână cu usturoi.
sursa foto: Shutterstock