Ce ”minuni” poate face in bucatarie un cuptor cu al 6-lea simt

poza produs jpeg

Estetica W Collction este povestea momentelor atemporale dedicate unei adevărate pasiuni ce devine o creaţie artistică delicioasă. Whirlpool înţelege importanţa meşteşugului şi a detaliilor exacte. Designul fără sfârşit al  W Collection completează fiecare stil de bucătărie, în timp ce aparatele sunt perfect coordonate pentru a crea o privire care captează atenţia.

Finisajele lucioase sunt concepute pentru o curăţare uşoară: amprentele şi petele aparţin trecutului. Fiecare detaliu a fost conceput pentru a îmbunătăţi şi pentru a face experienţa bucătăriei mai plăcută

O singură colecţie. Patru game strălucitoare. Bucurie nesfârşită în arta coacerii si a prepararii celor mai perfecte retete.

Whirlpool înţelege importanţa abilităţilor şi a atenţiei la detalii. Cuptorul poate fi uşor integrat pentru a crea un spaţiu atractiv în bucătărie. Estetica W Collection îmbogăţită cu sticlă pură combinată cu strălucirea oţelului inoxidabil este soluţia perfectă pentru o bucătărie modernă.

Alegeţi tehnologia care intuieşte nevoile dvs. si simtiti diferenta cu Al 6-lea Simt.

Cum să obţineţi o cină în casă care să provoace o adevărată încântare şi multe cereri pentru încă o porţie? Doar porniţi Al 6-lea Simţ şi bucuraţi-vă de rezultate perfecte de coacere. Senzorii speciali estimează greutatea vasului şi determină temperatura şi timpul de coacere, apoi controlează întregul proces. Un afişaj modern şi uşor de utilizat te ghideaza si informează pas cu pas.

Captaţi inspiraţia şi transformaţi-o în plăcere prin spaţiul necesar pentru a obţine cele mai bune rezultate de gătit.

Designul modern permite plasarea tuturor tăvilor într-o manieră stabilă, iar capacitatea crescută de 73 de litri, precum şi cele 4 niveluri diferite de coacere, asigură confortul gătitului pentru mâncărurile preferate ale fiecărui membru al familiei şi chiar şi pentru o familie mare în cel mai simplu şi cel mai rapid mod fără compromisuri. Vă creaţi astfel timp pentru oaspeţi!

Tehnologia intuitivaAl 6-lea Simţ

Cu tehnologia exclusiva Al 6-lea Simt de la Whirlpool, prepararea perfecta devine mai simpla.

SIMT: AL 6-LEA SIMŢ monitorizeaza energia absorbita de alimente (carne, peste si legume) si determina temperatura si timpul de preparare necesare.

ADAPTARE: AL 6-LEA SIMŢ monitorizeaza schimbarile, precum pierderea caldurii din cauza deschiderii usii cuptorului, si adapteaza temperatura si timpul de preparare in mod adecvat. Conditiile optime sunt restabilite incredibil de repede.

CONTROL: AL 6-LEA SIMŢ monitorizeaza procesul de preparare a mancarii, oferind feedback constant pe afisajul mare, usor de folosit, sensibil la atingere. Tehnologia AL 6-LEA SIMŢ inseamna ca nu mai este nevoie sa verificati periodic daca mancarea este gatita perfect.

Bucuraţi-vă de curăţarea simplă a cuptorului.

Sistem de auto-curăţare: Piroliză. Arderea reziduurilor la aproximativ 500 ℃.

Descoperiţi o modalitate extrem de eficientă de a îndepărta cele mai dificile reziduuri din interiorul cuptorului şi de a readuce strălucirea anterioară. Porniţi programul de curăţare pirolitică şi lăsaţi cuptorul să se încălzească până la aprox. 500 ° C, transformând murdăria în cenuşă uşor de  îndepărtat.urăţarea simplă a cuptorului.

Soft Closing: Închidere Uşoară. Balamalele speciale asigură o închidere lentă şi facilă a uşii cuptorului

Detalii mici pentru o mai bună comoditate.

Unităţi telescopice: Nivelul 1. Scoatere facilă a tavilor de copt şi fără griji în privinţa căderii acestora. Ştim foarte bine că fiecare detaliu din bucătărie contează.

Caracteristici extraordinare

Cuptorul Whirlpool este echipat cu balamale speciale care permit o închidere uşoară şi fără zgomot, pentru a face ca utilizarea să fie şi mai uşoară.

Aburul pur învăluie preparatul ca un nor, dând noi arome sparanghelului dvs. cu creveţi. Hrănitor şi sănătos în acelaşi timp, soluţia pentru un risotto grozav.

Clasa energetică: A +. Creşterea eficienţei energetice permite reducerea facturilor de energie electrică cu până la 30% în comparaţie cu cuptoarele din clasa energetică A din alte game Whirlpool.

Afişarea textului. Afişare color a textului cu o calitate ridicată a imaginii şi a sunetului. De acum va bucurati de un display special color unde va va ghida pas cu pas pentru a obtine retete ca un adevarat Chef.

Coaceţi mai mult, coaceţi mai repede cu tehnologia Cook4. Permite gătirea a până la patru feluri de mâncare diferite simultan fără amestecarea mirosurilor, de exemplu puteti sa gatiti de la preparate din peste pana la un desert savuros de placut fara miros sau arome amestecate. Funcţia Cook4 oferă un nivel excepţional de flexibilitate care permite gătirea a până la patru feluri de mâncare simultan, fără riscul de a amesteca gusturile şi aromele produselor. Când funcţia este activată, elementul de încălzire de mare putere interacţionează cu sistemul de circulaţie a aerului, încălzind în mod egal camera cuptorului şi asigurând circulaţia continuă a aerului, ceea ce garantează o calitate excelentă a coacerii şi economii semnificative de timp şi de energie.

De asemenea cuptoarele din W Collection beneficiaza si de sistem de siguranţă pentru copii.

Alegeţi tehnologia care intuieşte nevoile dvs.

Cum să obţineţi o cină în casă care să provoace o adevărată încântare şi multe cereri pentru încă o porţie? Doar porniţi Al 6-lea Simţ şi bucuraţi-vă de rezultate perfecte de coacere. Senzorii speciali estimează greutatea vasului şi determină temperatura şi timpul de coacere, apoi controlează întregul proces. Un afişaj modern şi uşor de utilizat informează în permanenţă despre timpul rămas.

Puteţi începe să gătiţi fără preîncălzirea cuptorului cu tehnologia Ready2Cook.

Spaţiu sporit pentru un maxim de confort .

Coacere ideală pe fiecare parte

Circulaţia aerului cald în cuptorul Whirlpool vă ajută să gătiţi felul de mâncare preferat chiar mai bine şi mai rapid. Un ventilator cu încălzire circulară distribuie aer cald în interiorul cuptorului astfel încât reţeta să fie întotdeauna procesată uniform pe fiecare parte şi în acelaşi timp într-un timp mai scurt!