Cea mai bună şi mai simplă tocană de legume în sos de roşii

tocana jpeg

În perioada de post lista cu ingrediente este mai scurtă de obicei şi îţi pui mereu întrebarea ce să mai găteşti. Noi îţi recomandăm această tocană de legume.

De ce ai nevoie pentru tocană de legume

1 vânătă mică

1 dovlecel

1 ardei roşu

1 ceapă

400 g roşii în suc propriu

4 căţei de usturoi

400 g fasole

1 frunză de dafin

1 linguriţă oregano

1 linguriţă cimbru

sare

piper

6 linguri vin alb

5 linguri ulei

150 ml apă

Cum se prepară tocana de legume

Încingi 2 linguri de ulei într-o cratiţă şi rumeneşti usturoiul, ceapa tocată şi frunza de dafin. Adaugi vinul, fasolea fiartă, amesteci şi mai laşi pe foc 2-3 minute. Adaugi roşiile tocate, sare, piper, după gust, oregano şi cimbru, apoi dai deoparte.

În altă tigaie, încingi 3 linguri de ulei şi adaugi vânăta, dovlecelul şi ardeiul tocate. Le laşi pe foc 5-6 minute. Pui legumele în sosul de roşii, torni apa, acoperi şi laşi să fiarbă 30-35 de minute. Amesteci constant să nu se prindă de marginile vasului. Când legumele s-au înmuiat, dai deoparte.

Sursa https://www.everydayhealthyrecipes.com

https://www.everydayhealthyrecipes.com



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg